Adatvédelmi irányelvekA honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén. ("cookie"). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. A honlapra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiből, illetve annak Internet címéről (IP) naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az üzemeltető és a tartalomszolgáltató kizárólag a honlap fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófájl egyes esetekben személyes adatnak minősülhet. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az érintett kérelmére az üzemeltető és a tartalomszolgáltató haladéktalanul megsemmisíti.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát az Igazgatóság a benne foglalt személyes adatok védelme érdekében három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez kifejezetten hozzájárul. Ha az önéletrajz vagy a kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való hozzájárulást, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csak azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig megsemmisíti.

Általános adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató a polgári védelmi feladatokhoz kapcsolódóan

Adatvédelmi tájékoztató tűzvédelmi hatósági, szakhatósági, tűzoltási és műszaki mentési, valamint veszélyes áruk szállításával kapcsolatos és iparbiztonsági hatósági feladatainak ellátásához