Hírek


Karriernap Hevesen
2019. november 29. 13:38
A Hevesi Katasztrófavédelmi Őrs hivatásos tűzoltói is részt vettek a karriernapon, melyet a Dél-Hevesi Foglalkoztatási Paktum rendezett a héten.

A Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnok adott otthon a rendezvénynek, melyen a térség munkáltatói és potenciális álláskeresői jelentek meg, ahol pályaválasztási tanácsokat is kaphattak az érdeklődők.

A karrier napon -idén immár második alkalommal- a hevesi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói is bemutatkoztak. Egy standon az érdeklődők megtekinthették és fel is próbálhatták a tűzoltók védőruháit, légzésvédelmi készülékeit, láthattak számos speciális tűzoltó felszerelést. A tűzoltók az érdeklődőknek megmutatták az általuk használt gépjárművet, és az azon elhelyezett szakfelszereléseket, védőeszközöket is. Az interaktív rendezvényen a tűzoltók készséggel válaszoltak az érdeklődők kérdéseire is, beszéltek a tűzoltó laktanyában eltöltött mindennapok időbeosztásáról, felkészítésekről, gyakorlatokról, tűzoltói beavatkozásokról, illetve a tűzoltóvá válás mentéről.

Fotó: Heves KVŐ


 

Kapcsolódó képek:

Karriernap Hevesen Karriernap Hevesen Karriernap Hevesen
>>> További képek a galériában <<<